Kvällsspring

image

image

Just nu sitter jag i soffan, nyss uppkliven från badet och nöjd i kroppen efter kvällens springtur. Jag brukar ju inte springa så ofta på kvällen men är så glad att jag gjorde det ikväll. En fantastiskt härlig 5-kilometerstur i 6,24-tempo blev det. Jag kunde springa i bara t-shirt, luften var silskenslen, doftade svagt av grillat och kvällssolen låg som guld på träden – instant sommarkänsla!

Sen kanske det inte direkt var det allra bekvämaste att jag ätit nästan en hel pizza till middag men det gick rätt bra ändå även om jag fick lite, lite håll. Kvällsturen gav också bonus som ”hej-jag-är-en-oerhört-hälsosam-och-duktiga-människa”-känsla då jag hurtigt sprang förbi trädgårdar där folk precis korkat upp vinet och knäckt en öl – De kunde ju inte veta att jag slurpade rose igår 🙂

4 tankar om “Kvällsspring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s