Hormonstatus och ett tips om ett inlägg ni MÅSTE läsa!

körsbärsblom

 

God lunch (säjer en så?) på er! Hoppas er dag flyter på fint och att allt är toppen. Här är det bra men lite segt  p.g.a ÄL på gång vilket innebär lite trötthet, ryggont och en kropp som är helt överhettad. Men som sagt, annars bra! Idag tränar jag inget utan lyssnar på kroppen som vill ta det lugnt. Eller lugnt och lugnt.. Jag tänkte städa och storkoka mat.

Jo! Så måste jag tipsa er om fantastiska Beatas inlägg  om den här förvirringen som ibland kan uppstå när en försöker vara så rätt en kan i den här hälsovärlden. Känner igen men så mycket! Ibland känns det som en slits mellan olika ytterligheter och inte riktigt vet på vilket ben en ska stå för att vara korrekt (om nu ens korrekt finns och om en egentligen vill uppnå det?). Men som sagt: LÄS! Beata skriver dessutom på ett så in i norden härligt, kul och smart sätt, så där så att en blir lite avis på formuleringsförmågan (fast glad-avis).

6 tankar om “Hormonstatus och ett tips om ett inlägg ni MÅSTE läsa!

  • Verkligen! Ja, det finns så mycket som anses rätt eller fel, bra eller dåligt i denna internet-hälsobubbla även om den också är väldigt härlig 🙂

   Gilla

 1. Hej jag vill bara skriva att om DU oroar dig över ifall du på ngt sätt förmedlar ideal som kan påverka andra negativt så känner jag bara pepp av att läsa din blogg! Å ena sidan har jag inspirerats att träna av dig- jag tror att jag också kan springa- å andra sidan känner jag mig bekväm med min ganska runda kropp. Tänker att även jag som överviktig kan ha shorts och känna mig stark och fin. Så för mig har dina inlägg varit positiva. Just genom dina reflektioner kring tankar och känslor runt träning, vikt, kropp och vad du vill eller bör förmedla gör du det så bra. För det finns ju inga rätta eller enkla svar, utan kanske bara just ett reflekterande över hur fan man ska förhålla sig.

  Gilla

  • Tack för din fina kommentar! Jag blir såååå GLAD över att du känner så när du läser min blogg.
   Jag tror också, som du, att reflektion och diskussion runt ämnet är det bästa.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s