Så här skrev jag innan jag sprang:

ensånsomspringer

 

Jag ville bara visa er! Jag hade för mej att jag hade detta inlägg på min gamla blogg så jag letade upp det. Ett inlägg skrivet innan jag ens hade flåsat de första 200 metrarna, ett första frö till att bli en sån som springer. Det är så himla kul att läsa det nu, titta tillbaka i backspegeln och klappa mej själv på axeln för att jag KLARADE DET! Jag springer fortfarande, jag älskar att springa, jag är definitivt ”En sån som springer”.

Jag tror inte ens jag var helt säker på att det någonsin skulle bli av, det där med springet, när jag skrev inlägget. Fast ändå var jag optimistisk nog att sia om att ”småjogga 1 km”. Jo, tjena! Vid första försöket tog jag mej typ 200 meter innan jag fick lov att stanna med lungor som brann och tankar om eventuell hjärtattack. Men trots att det var tungt så älskade jag det och la på lite till och lite till, nötte på.

Jag blir så otroligt stolt över mej själv när jag läser mina ord från då. Att jag genomförde det, att jag är där jag kanske aldrig trodde att jag skulle vara. Att jag idag springer i sträckor och farter som jag hade svimmat över om någon nämnt för mej då.

Så cool grej!

 

10 tankar om “Så här skrev jag innan jag sprang:

  1. Ibland läser jag de första inläggen i min träningsblogg… Bara för att få lite extra pepp! Hehe. 😀
    Men det är riktigt kul att påminna sig om hur bra man blivit sedan man började!

    Gilla

    • Ja, visst är det! Om en tänker sej den utveckling kroppen med musklerna och lungorna måste genomgått så är det nästan svindlande:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s