1:a Maj

jag

 

Hej på er! Hoppas ni mår bra denna 1:a Maj. Här snöade det igår men snön har som tur är försvunnit nu. Jag känner mej fortsatt lite seg och trött med en aning huvudvärk. Jag börjar nästan undra om det inte är lite pollen med i trötthets-matchen? En har ju hört, typ 1000 ggr nu, att det är extra mycket pollen i år och därför kan de som vanligen inte reagerar på pollen göra det.

Jag får se hur jag gör med löpning idag. Egentligen hade jag tänkt springa på morgonen men jag ooooorkade inte. Vanligen brukar jag kunna komma över de känslorna, de sega, men idag var det stopp.

5 tankar om “1:a Maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s