Humörhöjarspring

jagspring

 

Ja, men efter mycket om och men blev det spring idag. Jag kände mej ju som sagt lite seg men konstigt nog ändå rastlös i kroppen så jag tänkte att en 5-kilometrare kan jag ju alltid ge mej ut på – Så det gjorde jag och det gick faktiskt bra!

Grejen för mej just nu är ju att kunna springa 5 km på under 30 minuter. Idag sprang jag 5,10 km på 31,48. Något tempo har jag inte eftersom runkeeper var knäppt idag också. Enligt den hade jag nämligen idag sprungit 6.28 km i 5.01-tempo. Den hade alltså lagt till över en kilometer och på så sätt dragit ned (upp?)tempot rejält. Vad säjs om en första kilometer i 2.49-tempo liksom? Nåja, eftersom jag vet exakt hur lång min runda är så är det ju helt klart något som gått snett. Huvudsaken är ändå att jag vet hur lång tid det tog.

Idag kände jag mej också lite sur och less när jag gav mej ut. Konstigt nog gav det energi att springa på, jag blev liksom förbannad på mej själv när jag försökte sakta ned. Efter rundan var jag dock glad igen – Så blir det ju alltid! Löpning är en sån finfin humörhöjare.

4 tankar om “Humörhöjarspring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s