Länkkärlek: Den springande soffpotatisen

denspringandesoffpotatisen

 

Jag hittade den till slut! Den där bloggen jag önskade jag hittat när jag började springa: ”Den springande soffpotatisen” – Om löpning, så som det är i början, om att bli en sån som springer, om alla uppenbarelser, lyckan, om framstegen. Så himla bra!

Så  här skriver Ida (som har bloggen) i sin presentaion:

Häromdagen var jag på ett gympass och blev presenterad för en person:
– Det här är Ida
-Jaaaa, du som springer

Så jag antar att jag inte bara är en soffpotatis längre. Jag är hon som springer.

Det är så kul när en hittar bloggar som är mer på ”ens nivå” (vi har sprungit ungefär lika länge Soffpotatisen och jag). Det är ju kul och inspirerande att läsa bloggar av mer erfarna löpare också men att hitta igenkänning är inte lika lätt i den världen. Till den här bloggen hummar jag och nickar instämmande mest hela tiden.

Så besök ”Den springande soffpotatisen”!

2 tankar om “Länkkärlek: Den springande soffpotatisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s