Söndagslugnt

image

Kikar in en snabbis! Hoppas ni har en bra söndag. Det har jag, en lugn en. Jag sovit länge, tittat på tv och ätit tomatsoppa. Just nu håller jag och exprimenterar med en citron/polenta-kaka. Lite senare ska jag och Daniel ta en sväng i spåret. Jag har inte sprungit där  på jättelänge så det ska bli kul att jämföra tid sen sist. Men det där spåret alltså: Hitills har det varit så att jag tänkt att det borde gå supersnabbt, ju mer tränad jag blivit, eftersom det är så kort, men det är så otroligt kuperat så det blir alltid jobbigare än jag tror ändå.

Japp, det var typ allt för nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s