Mjuk vattenflaska

flaska

 

hake

 

Jag tog så klart in era åsikter om vattenflaskor i det här inläggetMånga av er sa att det inte är optimalt och kan påverka löpsteget när en springer och håller något i handen och det tycker jag ju låter logiskt. Fast jag sprang ändå in på Rusta och köpte en sån däringa mjuk vattenflaska att ha ”så länge igår”. Tänker att den ändå är smidig även om den kanske inte är super att springa med. Om inte annat blir den en bra handväsk-kompis då den tar liten plats när den är tom och för 9,90:- vågar jag chansa. Flaskan är dessutom bpa-fri och det är ju toppen. Och så har den en karbinhake som en kan haka fast i jeanshällan……. Skoja.

5 tankar om “Mjuk vattenflaska

  1. Ping: Skosulan.com | Gör din egen energigel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s