Tandläkarbesök och dagsfunderingar

Igår blev det minsann inget bloggande noterar jag nu. Dagen gick helt enkelt i ett enda huj, jag hade vän på besök och sen pysslade jag omkring lite här hemma. Idag hade jag tandläkartid kvart i nio så jag har varit igång ett tag. Tandläkarbesöket tog för övrigt 2 minuter och inkluderade endast två knackningar på en tand. Skönt ändå, kände inte riktigt för att återuppleva skräckupplevelsen med helt bortdomnad tunga som förra gången.

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe och fundera ut vad jag ska spendera denna dag på? Möjligen blir det lite löpning senare. Vid närmare eftertanke: Det blir alldeles säkert löpning senare! Behöver skaka igång kroppen lite.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s