Genom mitt fönster

utsikt1

 

utsikt2

 

Det finns ju såna där små saker som gör en lycklig i vardagen, såna som bara finns där och som en noterar med ett stilla välmående. En av mina såna saker är utsikten från mitt sovrums och köksfönster. Det kanske inte ser jättemycket ut för världen men jag älskar att jag ser ut över en liten skogsdunge där och inte ett till hyreshus eller en väg eller något annat inte så vackert.

Jag tror det är något med att jag kan följa årstiderna genom fönstret, att jag ser naturen. Jag kan ligga i min säng och se hur långt våren har kommit. Jag är ju uppvuxen på landet med skogen runt husknuten, jag är van att se naturens skiftningar från mitt hem, därför är jag så glad att jag kan göra det även om jag bor i en lägenhet. Att jag kan kika ut på det som växer och lever. Det betyder jättemycket för mej.

Har du någon sån där sak i din omgivning som gör dej glad?

2 tankar om “Genom mitt fönster

  1. Jag älskar naturen här där vi bor. En riktig Ronja Rövardotter-skog och den är magisk vacker. Vi bor i ett skogsområde utanför en by och det är helt underbart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s