Immunförsvarets svek

Efter att Daniel och jag sprungit i Söndags blev han tokförkyld. Sen dess har jag gått omkring och pratat självgott om mitt goda immunförsvar, spånat på om det beror på att jag springer så mycket o.s.v. Men ja, ”nyser bäst som nyser först” vad det verkar: Igår vid klockan 20 kändes det plötsligt mycket lämpligt att gå och lägga sej… och så stack det oroväckande i halsen. Efter en lång natts sömn vaknade även jag med rejält halsont -HATAR halsont!
Så mycket för det immunförsvaret alltså…

Nu ligger jag nedbäddad i sängen, surar lite och hoppas att det här går över snabbt. JAG SKULLE JU SPRINGA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s