Stöd ForLife!

standard-log-b36405

 

Jag fick ett mail från organisationen ForLife. I mailet stod bland annat detta:

Sedan en tid deltar jag i ett sysselsättningsprojekt – ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för Cancerfonden. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och hela överskottet går till vår insamling för cancerforskning.

Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för.

Eftersom jag själv har haft cancer i min närhet och hatar denna fruktansvärda sjukdom så ville jag så klart vara med och stödja detta fina projekt genom att bland annat skriva om det i min blogg. Alla pengar som går till cancerforskning behövs verkligen! Du kan också stödja ForLife genom att köpa ett fint armband eller mobilskal i web-butiken eller genom att skänka pengar direkt till deras insamling. For life har även en blogg där du kan läsa om projektet!

I web-butikens sortiment finns bland annat dessa produkter:

21083647-origpic-c3eb49.jpg_0_0_100_100_471_353_85

Fina armband med texterna ”for life” eller ”zero cancer”. Det finns också ett armband anpassat för barn där exempelvis vårdnadshavarens mobilnummer är skrivet i pärlor -Mycket smart!

15711619-origpic-362b08.jpg_0_0_100_100_471_353_85

Mobilskal för iphone 5 och iphone 4/4s

Detta inlägg är ett samarbete med ForLife.nu

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s