Dessertsåser utan socker

greenvalleyranch

 

Jag är ju matnyfiken. Alltså, jag är nyfiken på allt nytt som kommer och vill gärna testa. Jag har ju tidigare berättat om min passion för superfoods men jag blir också ofta väldigt nyfiken på saker som det uppstår ett ”buzz” kring i bloggar. Något som det skrivits en del om på sista tiden är dessa dessertsåser (eller syrup:s) som inte innehåller kolhydrater, fett, socker, gluten eller ens kalorier. Dessertsåserna, som är av märket Green Valley Ranch, finns i smakerna lönnsirap, blåbär, jordgubb och choklad och jag hittar dem på MMsportsDär finns just nu också ett erbjudande om två såser för en (48:-) som jag tänker utnyttja.

Så tja, varför äta något som inte innehåller kalorier? Helt enkelt för att jag tycker att det är rätt kul med alla dessa nya produkter och för att jag inte gärna äter socker till vardags. Dessutom kan jag komma på massor med användningsområden jag vill testa: till pannkakor, i smoothie, när jag bakar och till morgonyoghurten exempelvis. Som sagt, för att det är spännande och jag är nyfiken! Allra mest nyfiken är jag nog på blåbärssmaken.

Har någon av er testat dessa såser eller liknande?

Detta inlägg är skrivet tillsammans med MMsports

5 tankar om “Dessertsåser utan socker

  • Jag tror faktiskt det var hos dej jag såg den här typen av syrup första gången och blev nyfiken 🙂

   Gilla

  • Innehållsförteckning finns i länken. Sen kan en ju så klart fråga sej om det är helt naturligt? Det vet jag faktiskt inte men jag tycker ändå att det är spännande med nya produkter och sen är jag inte strikt med att äta helt rent, jag menar, jag äter ju ändå lösgodis då och då 🙂

   Gilla

 1. Ping: En nyfiken testare! | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s