Halskompis och immunförsvaret strikes again

citronvatten2

 

Jag känner att jag kanske var oförtjänt taskig mot mitt immunförsvar igår. Idag mår jag faktiskt nästan bra: inget halsont, inte ont i kroppen, inte trött. Däremot är jag rätt snorig men det kan jag faktiskt leva med. Så mao, immunförsvaret sköter ju sej rätt fint.

Sen undrar jag om inte halsens bättring beror på att jag slurpade i mej typ min egen vikt i citronvatten med ingefära igår? Det är verkligen ett tips om ni skulle (hoppas inte) drabbas av en ledsen hals. Det är jätteskönt att dricka vid förkylning, klarar upp och lindrar.  Just ja…Eh., jag jobbar verkligen på det där med att ha färsk ingefära hemma. Går sådär…Därav grumligheten i vattnet..

Jag gjorde förresten också den här grytan igår med en garam masala och massor med chil och ingefära – Gott, även när en inte känner någon smak. Inbillar mej att den också är lite läkande.

Så denna fredag är egentligen rätt bra ändå. Bara att det är fredag liksom! Det enda som saknas är väl egentligen en springtur men det får jag nog vänta någon dag till med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s