Låg aktivitet och poddefterlysning

Det är inte det att jag har något emot lugna helger, absolut inte. Jag skulle nog säja att merparten av mina helger är rätt lugna men någon form av aktivitet och socialt umgänge vill jag ju ha för att inte klättra på väggarna. Idag har jag dock setat i soffan prick hela dagen, lyssnat på poddar och spelat jewels. Anledningen? Min näsa har förvandlats till ett utlopp för, ursäkta, all världens snor! Jag vill liksom inte lämna lägenheten eftersom jag måste snyta mej MINST var 30 sekund. Dessutom lyser kranen röd som ett stoppljus. Jag känner mej egentligen inte speciellt sjuk i övrigt men det eviga snorandet är liksom begränsande.

Nåja, nu är jag i alla fall precis uppstigen ur ett bad och känner mej lite bättre. Ska fortsätta lyssna på några poddar och hoppas på bättring tills imorgon.
Poddar förresten! Har ni några tips? De jag gillar och lyssnar på är bl.a: ”Hanapee:s otroliga podcast”, ”Karin och Sara”, ”Träningsglädje TALKS”, ”Hälsa på dina villkor”, ”Alex och Sigge” och ”Fredagspodden med Hannah o Amanda”.

6 tankar om “Låg aktivitet och poddefterlysning

  1. Livshjulet med Anna Hegestrand är ganska lättsam att lyssna på. Och så har jag hört några avsnitt av Möt Löparen vilken var helt okej!

    Gilla

    • Tack för tipset! Har faktiskt lyssnat på ett par avsnitt nu. Gillar! Jag använder appen podkicker för att lyssna, smidigt med allt på samma ställe 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s