Pigg och glad tisdag!

agnes

When in doubt: Ta kort på katten! En devis jag använder ofta (hrm…lite väl ofta kanske).

Så, tisdag idag. Tisdagar ja, vi kom väl mer eller mindre fram till att det är rätt sega dagar förut? Fast trots det känner jag mej faktiskt pigg och glad och tänker fixa med en del saker som behöver bli gjorda. Jo, och så tänkte jag försöka sätta mej in lite mer i GimpJag kan redigera lite basic i det programmet men det vore kul att kunna lite mer. En gång i tiden var jag ganska haj på photoshop, men de kunskaperna tycks ha fallit i glömska.

Sen måste jag försöka komma UT idag också, ta en promenad. Egentligen längtar jag, så kroppen skriker, efter en löptur men förkylningen måste få släppa ordentligt först. Gillade rundan som jag sprang långpass på sist så himla mycket och vill verkligen springa den igen snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s