Molnigt

moln8

När jag vaknade i morse sken solen och jag tänkte att den där utlovade värmen äntligen kommit, men nu ser det ut så här i stället. Ganska tunga moln hänger på himlen men bakom kan en faktiskt ana en ljusning. Helgen ska ju i alla fall bli väldigt fin om en tror på metrologerna. Ser fram emot det! Förresten, strecket på bilden är inget märkligt naturfenomen alt. ufo jag fångat på bild, det är en del av vårt kattnät bara, alltså ett nät för att inte katterna ska göra störtdykningar från balkongen.

Annars då? Jag snorar oförtrutet vidare. Fast imorgon tror jag ändå att jag vågar ge mej ut på en liten, liten jogg. Jag känner mej ju finfin i kroppen annars, energifylld till den gräns att jag snart kryper ur skinnet. Eller är det dumt att springa när en är snorig? Det känns ju inget i hals och så.

 

2 tankar om “Molnigt

    • Jag tänkte att kroppen skulle få vila ut förkylningen idag också men imorgon tänker jag sjutton springa, annars kommer jag att självsprängas av överskottsenergi..haha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s