Fina fredag!

kaffe

 

Fredag! Den här lilla dagen som skänker så himla mycket glädje bara av att vara sej själv. Jag har tillbringat en lååång stund på balkongen med en kopp kaffe och njutit av SOLEN – Den kom till sist! Min plan var ju annars att springa en runda idag men jag känner ändå att det är dumdristigt. Jag är fortfarande så himla snorig och har hosta även om jag känner mej frisk i övrigt. Fattar inte? Så enormt långdragen förkylning! Daniel som blev sjuk förr, förra söndagen och är fortfarande snorig och täppt.

2 tankar om “Fina fredag!

  1. Verkar vara samma envisa bacill som jag har. Kommer inte ihåg när jag hade hosta så här länge senast. Njut av din fredag och krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s