In need of träningstoppar!

träningtopparcollage

 

1. HM – 99:- här 2. Kari Traa/Ellos 279:- här 3. Kari Traa/Ellos 209:- här

4. Nike/Stadium 299:- här 5. Nike/Nelly här 6. HM – 99:- här

Förutom shorts råder det även brist på svalare träningstoppar i min garderob. Förra sommaren, när jag började springa, sprang jag ju först i en lång bomullströja och sedan i en funktions-tisha från soc. Nu känner jag att det är dags att utöka garderoben. Nu har jag tittat runt på nätet och hittat några toppar jag gillar. Viktigt för mej (förutom fin färg) är att de är lite längre så att de inte glider upp, alt. lite vidare så att de inte hakar upp sej på magen.

6 tankar om “In need of träningstoppar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s