lördagsmorgon, over night oats & diskussionsgrupp

jag

Tänkte bara titta in och säja hej! Denna lördagsmorgon har vi verkligen inte förtagit oss här hemma, vi sov jättelänge och jag har faktiskt, mer eller mindre, just fått i mej frukost. Älskar lata lördagsmornar! Annars är nog planen för dagen att packa ihop en liten pick-nick och åka till någon fin plats, gärna vid vatten, för att njuta av vädret.

Tänkte på de där små sakerna som gör en lycklig: För mej blir verkligen hela dagen bättre om jag får äta frukost ute på balkongen. Veeet! Jag tjatar om min balkong oavbrutet men älskar verkligen det där med att få ett extra rum på våren och sommaren. Till frukost idag åt jag förresten en gammal favorit: overnight oats med kanel och dadlar = grym smakkombo!

ono

Andra bra grejer: Jag har bestämt mej för att starta den där facebook-gruppen jag skrev om här, en diskussionsgrupp där en kan prata om det där, ibland krångliga: bloggar och reklam. Tänker att det ska vara ett forum med högt i tak där en kan prata om funderingar kring olika reklamerbjudande en får, vad en egentligen ska ta betalt o.s.v. Jag tror det är en bra grej att organisera sej. Ni går väl med va? Hojtar här när jag fixat

4 tankar om “lördagsmorgon, over night oats & diskussionsgrupp

  1. Härligt att du älskar din balkong! Jag drömmer om balkong eller uteplats så jag blir jätteinspirerad när du skriver om frukost på balkongen. 🙂

    Gilla

    • Ja, det är så himla skönt att kunna gå UT 🙂 Sen är ju det optimala en trädgård men balkongen duger fint den med. Hoppas du hittar din balkong/uteplats snart!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s