2 veckor utan spring

väg

Såna här bilder gör ju något med en som inte sprungit på två veckor. Inte för att jag egentligen brukar springa speciellt mycket i skogen, men ändå, tänk att jogga fram på den vägen.. Nu har i alla fall förkylningen släppt och det är så himla skönt. Tyvärr kommer jag inte att hinna springa ikväll och imorgon åker jag upp mot Dalarna så det blir lite tajt. Men sen så, i Dalarna blir det förhoppningsvis lite spring på gulliga grusvägar. Känner mej faktiskt lite halv när jag inte sprungit på ett tag. Löpning har verkligen blivit en så himla stor del av mitt liv, något jag gör för att må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s