Tajts

tajts

1. Newline/Nelly: här 2. Only Play/Nelly: här 3. Kari Traa/Nelly: här

 

Alltså, egentligen är jag ganska dålig på att köpa träningskläder, jag harvar fortfarande på i mina gamla tajts (tror jag sa att jag måste köpa nya och fler för flera månader sedan). Men nu MÅSTE jag köpa nya. MÅSTE! De jag har, har, förutom att de är för stora, fått en mörkare fläck mellan benen där låren gnidit mot varandra. Nu är jag inte den som är den men jag gillar inte riktigt att springa runt och se ut som jag kissat ned mej… Lite stolthet har jag allt.

Så ja, jag drömmer lite. Gillar blockmönstrat så himla mycket och allra helst skulle jag nog vilja ha Kari Traa-tajtsen men de andra är också väldigt fina.

 

8 tankar om “Tajts

 1. Hade lätt valt Kari Traa tightsen! (Baserat på utseende ska väl tilläggas). Jag har inte testat något av märkena, så vet inte hur de är kvalitetsmässigt eller hur de känns på. 🙂

  Hehe! Och jag förstår att du har lite stolthet… 😉
  Kram M

  Gilla

  • Ja, det är ju ändå det viktigaste: Känslan. De kan ju vara hur snygga som helst men om en sen får springa och hålla i dem så spelar det inte så stor roll.
   Haha, ja, även jag!
   Kram!

   Gilla

 2. Jag hittade billiga 3/4 och korta på NETTO, :-O superbra passform och håller sig fina efter tvätt 😀 Inte supersnygga; enfärgat svarta men fyller sin funktion 🙂
  MariaG

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s