Ryggen och höfterna, stretch och yoga

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag har nämnt att jag har lite problem med nedre delen av ryggen? Men, jag märkte att när jag gjorde dessa stretchövningar för löparknä, så lättade plötsligt den molande värken i ryggen. När jag även blev mer noga med att stretcha höftböjarna (främst med denna typen av stretch) så blev ryggen mycket, mycket bättre. Nu är jag ingen expert alls men jag tror därför att min ryggvärk kommer ifrån korta höftböjare och stela höfter som ju är vanligt hos löpare.

Det senaste är i alla fall att också köra denna yogasekvens för att öppna upp höfterna vilket också känns jättebra. Dessutom är jag så himla förtjust i Ester som håller i många yogaklasser på Ekhart Yogadet är något med hennes röst som gör mej alldeles lugn i kroppen.

2 tankar om “Ryggen och höfterna, stretch och yoga

    • Varsågod:)
      Ja, visst är hon härlig! Blir helt avslappnad av henne, hon känns liksom så lugn, varm och snäll.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s