Var med och diskutera bloggar, reklam och PR

bloggarochreklam

 

Möjligen är jag lite tjatig nu men vill ändå pusha för facebookgruppen ”Bloggar och Reklam” jag skapat. När jag började fundera på det här med reklam på bloggen så märkte jag att det inte fanns jättemycket info på nätet och väldigt få att fråga. Därför skapade jag en grupp där en som bloggare kan diskutera, fråga och undra kring sponsorsamarbeten, gratisgrejer o.s.v.

Jag tror att det är jätteviktigt att bloggare organiserarar sej i detta. Det är ett relativt nytt område och när en får en förfrågan kan det vara svårt att veta hur en ska behandla den; vad en ska tänka på, vad en ska begära för betalning?  Just nu diskuterar vi bl.a: ”Anses det fult med bloggreklam?” och ”Vad ska en ta betalt för ett sponsrat inlägg?”

Du behöver inte alls ha en stor blogg för att vara med. Det räcker med att du någon gång funderat över dessa frågor, är nyfiken och vill diskutera dem. Bara gå in här och ansök om medlemskap så godkänner jag!

2 tankar om “Var med och diskutera bloggar, reklam och PR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s