Inte min smartaste stund..

image

Drabbas av akut springsug efter maten, orkar inte vänta så fortfarande pms:ig och därmed med ännu lägre blodtryck än jag brukar ha, i 26-gradig värme, gav jag mej ut på en tur. Den slutade efter 1,78 kilometer med illamående och världens mensvärkskramp. Men nåja, en lär sej! Förresten lyckades jag i alla fall kicka upp humöret en nivå eller två.

5 tankar om “Inte min smartaste stund..

  1. Ping: Funderingar & Länkkärlek | Rund är också en form!

    • Ja, det liksom bara spritter i kroppen och en måste springa nu, nu, NU! 🙂 Jag mådde faktiskt toppen efter turen så den var nog bra ändå, trots magont.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s