Som en rullgardin

Jag har ju spenderat veckan i någon slags pms-dimma, deppig, ledsen och allmänt trött. Och så kommer mensen och det är som att dra upp en rullgardin! Jag ser livet i färg igen och kan glädjas åt det fina vädret, jag orkar igen. Det är så knepigt, även om jag VET att det är så här så är det så svårt att se när jag är mitt inne i det där deppiga. Hur som helst: Glad att det är över för denna gång.

Idag sätter jag mej på tåget och åker mot Dalarna. Egentligen var det meningen att jag skulle åkt i måndags. Men näe, jag ville liksom inte åka bort med mitt hemska humör. Istället var jag hemma och förgyllde tillvaron för Daniel (som är världens underbaraste, mest förstående).

Målbilden idag är allstå ett glas vitt på verandan med mamma. Ska bli underbart!

2 tankar om “Som en rullgardin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s