Nedkopplad

image

Som ni kanske märker har jag tagit en liten nätpaus när jag är här i Dalarna. Det blir lätt så när jag är här, jag passar istället på att vara ute massor, gå barfota i gräset – sånt som är lite svårare att få till när en bor i lägenhet.
Jag tror det får vara så, lite lugnare här tills jag åker hem på fredag.

Hoppas att allt är strålande med er!

2 tankar om “Nedkopplad

 1. Men åh, jag som precis hittat dig. Nu har jag värsta abstinensen.
  Förresten har du inspirerat mig så pass att jag sprang 1 mil igår! Har gjort det några gånger förut, men det hör verkligen inte till vanligheterna. Våra historier är lite lika förutom att jag har sprungit i ca 3 år, men kände att jag liksom fastnat i min fart och mina 5 km. Då och då springer jag längre men vågar liksom inte se mig själv som en som springer. Fast du har ändrat på det. Om du kan så kan jag också! Därav min mil igår. Tack! Ser fram emot att följa din resa. Kan man förresten adda dig i runkeeper?

  Gilla

  • Åh, tack för en superfin kommentar, blir jätteglad att du hittar pepp här!
   Visst får du adda mej på runkeeper: Charlotta Holding heter jag 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s