Vykort från Dalarna

image

image

Passar på att kika in en sväng idag också, det känns så tråkigt att det ska vara helt tomt här. I detta nu sitter jag på trappan, halvt rökförgiftad och väntar på att det ska bli perfekt glöd på grillen (måste lära mej att inte stå mitt i röken). Ingen löpning idag tror jag men sen, när jag kommer hem vill jag verkligen köra igång träningen rejält. Ser fram emot det!

6 tankar om “Vykort från Dalarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s