Dit och tillbaka igen

image

Vet ni vad? Efter en helg hemma hos mej själv så sitter jag återigen på trappan i Dalarna, kom hit igårkväll. Min mamma har ju MS, vanligen inte så märkbar men nu har hon fått ett litet skov vilket gör att hon kan behöva lite hjälp. Dock är det redan mycket bättre, men jag känner att kan jag vara här så vill jag. Dessutom är det ju inte fy skam att få springa i naturen här.

2 tankar om “Dit och tillbaka igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s