Midnattsloppet

image

Sådärja! Nu har jag firat födelsedag och umgåtts med personen till vänster i bild. Daniel kom upp till Dalarna i helgen, med sej hade han födelsedagspresenter till moi, bl.a en startplats till Midnattsloppet i Stockholm! Blev så sjukt glad över det. Jag har liksom nästan känt mej lite ”loppstressad”. Min intention har ju varit att springa i alla fall ett par, tre lopp i sommar men hitills har det inte alls klaffat. Sen är inte lopp det viktigaste så klart, men det är ändå peppande att ha något att träna inför. Här ska slipas miltid mao!

8 tankar om “Midnattsloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s