Tillbaka!

Nu är jag tillbaka från min vistelse i Dalarna och hoppas kunna blogga på som vanligt. Jag vet ju att ingen begär det av mej men samtidigt får jag lite dåligt samvete av att bloggandet fått stå tillbaka, kanske mest för min egen skull, för att den här bloggen betyder så mycket för mej. Fast jag har med livet också blivit klok nog att inse att jag inte kan göra allt, klara allt. När någon jag älskar inte mår riktigt bra (även om det inte var farligt) så får vissa saker stryka lte på foten och så får det helt enkelt vara.

Men i alla fall, nu är jag hemma, tryggt i min soffa. Sen åker vi iof till Dalarna snart igen, till midsommar och det känns verkligen skönt. För HJÄLP vad det är vackert där nu! Allt blommar, hela luften doftar syren, ros och jasmin. Lite så här har det sett ut när jag var ”hemma” nu:

image

image

image

image

8 tankar om “Tillbaka!

    • Tack snälla! Åh vad härligt! Nu är det ju så underbart vackert i Dalarna att en nästan får andnöd:-)

      Gilla

    • Ja, längtar faktiskt tillbaka redan nu. Nog för att jag älskar mitt eget hem men nu vill en ju bara vara nära naturen 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s