Jubileum: Ett år som löpare

image

När jag satt här på balkongen och slurpade vin slog det mej: Jag har nu varit löpare i ETT år! Eller ett år och en dag om vi ska vara exakta eftersom jag började springa 13:e Juni 2013 om jag inte misstar mej? Och vet ni? Jag är så sjuuukt stolt över mej själv! Att jag hållit i i ett helt år, genom fint väder, regn och snöslask har jag sprungit regelbundet. Och så är jag så oerhört TACKSAM för vad det här året gett mej: ett gladare psyke, en starkare (och lättare) kropp, en hobby som jag älskar. Jag har fått inspirera och jag har inspirerats av alla fantastiska träningsbloggare, vilka många nu känns som vänner. Jag är så lycklig över att jag är där jag är idag och kommer fortsätta springa så länge jag bara kan.

Så HURRA för ETT ÅR som löpare! Tänk att jag kunde!

6 tankar om “Jubileum: Ett år som löpare

    • Tack! Det ska jag göra! Nu är det ju midnattsloppet som hägrar plus att jag vill komma upp i halvmaralängd 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s