Juice med vattenmelon, apelsin och mynta

image

image

När jag var hemma hos mamma passade jag på att uttnyttja hennes råsaftcentrifug. En av de juicer jag gjorde blev så himla god att jag måste dela med mej av receptet. Grejen är mynta vilket ger en så himla fräsch smak, det liksom bryter av det söta med sin friskhet. Juicen gjorde jag på 2 apelsiner, en medelstor, halv vattenmelon och en kvist mynta med stjälk och allt. Nu funderar jag på hur jag ska kunna göra något liknande hemma utan råsaftcentrifug? Kanske går det att bara slänga ned vattenmelon med apelsinjuice och mynta i blendern? Då blir det troligen lite mer smoothieaktigt men fortfarande med samma goda smak hoppas jag. Måste också komma ihåg att ta med mej ett rejält knippe mynta och frysa in nästa gång jag är hemma!

En tanke på “Juice med vattenmelon, apelsin och mynta

  1. Ping: Mina 30 bästa | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s