Sköna Lördag

Idag har jag en låååångsam, skön lördag, njuter av mitt eget sällskap (stackars D jobbar fast bara till 14). Igår kväll drack jag några glas vin, åt vegetarisk pad thai, kollade senaste game of thrones och ett avsnitt OITNB med Daniel – Typisk komma hem aktivitet i detta hushåll. P.g.a vinet sov jag rätt länge idag och låg sen kvar i sängen ett tag. Nu skrotar jag mest bara runt, både i lägenheten och online, kollar vad ni haft för er sen sist.

Det blir ingen löpning idag men sen tänker jag minsann börja fokusera på milen och midnattsloppet. Jag har ju sprungit en del i Dalarna också, mycket backträning har det blivit vilket har känts jättenyttigt. Ska testa om jag förbättrat min 5-kilometerstid någon dag.

Hoppas ni också har en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s