Dagens spring

image

Jo, det blev en springtur idag som gick enligt ovan. Egentligen hade jag velat pressa på för att kanske äntligen hamna under 30 på 5 km men min hypokondri satte stopp. Så här: Benen kändes jättepigga och flåset var bra men så började jag tänka på att jag druckit vin både fredag och lördag, alltså inga mängder men tänkte ändå att det var dumt att pressa kroppen så jag saktade ned. Vanligen brukar jag ju nästan aldrig springa om jag druckit alkohol dagen innan men nu var springsuget helt enkelt för stort.

Fast, jag är ändå ganska nöjd. För om en betänker att 6,18 är mitt snabbaste tempo hitills på 5 kilometer och det plötslig kändes som slöjogg att springa i 6,22-tempo så borde det ju hänt grejer med farten? Hur som helst: Otroligt skönt att komma ut en sväng!

2 tankar om “Dagens spring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s