Springlängt!

Hela dagen i dag har jag dragits med ett stort springlängt. Ni vet, när det är så där att det kryper i kroppen och allt en vill är att springa. Fast jag har faktiskt låtit förnuftet styra och bestämt mej för att vänta tills ikväll då jag faktiskt drack vin igår plus att det varit galet varmt ute. Är så sjukt sugen på att se om jag kan pressa tiden på min vanliga femkilometrare då det blev mycket backspring i Dalarna. Fast en får ju se hur formen är efter denna helg av lättja och onyttigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s