Sallad med tomat, avocado och koriander

sallad1

 

Koriander är ju en sådan där smak en liksom lär sej att tycka om tycker jag. Från att ha tyckt att det mest smakar tvättmedel så har jag blivit lite besatt, besatt på det där viset en blir av typ sushi om ni förstår? Det finns liksom inget som smakar lika.

I alla fall, i dag svängde jag ihop en sallad med just koriander som jag tänkte dela med mej av för att den blev så fräsch och god. Till salladen behöver en:

 • Tomat
 • Rödlök
 • Avocado
 • Färsk koriander
 • valfri olja
 • en skvätt citron
 • salt och peppar

Sen är det bara att skära upp och blanda ihop. Jag skriver inte ut någon mängd, det får ni bestämma själv efter smak. Jag tycker att denna sallad kan passa till lite allt möjligt. Den är nog absolut en höjdare till grillat!

sallad2

6 tankar om “Sallad med tomat, avocado och koriander

  • Åh, dragon! Det var länge sedan.
   Förut tyckte jag som sagt att koriander smakade tvättmedel (inte för att jag ÄTIT tvättmedel..) men nu gillar jag smaken så himla mycket.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s