Sommarhjärna

177

 

Är det bara min hjärna som fått för sej att den har någon slags semester? Det känns liksom som om den är i något slags sommarläge och inte tycker att den behöver tänka så mycket.

Men, jag hade i alla fall tänkt så pass mycket att jag planerat en lugn löptur för att väcka igång kroppen lite. Löpning fungerar så för mej, visst blir jag trött men jag blir också på något vis mycket piggare. Fick jag inget gjort innan löpturen så får jag det garanterat efteråt. Fast, tyvärr blev det ingen löptur för när jag färdigklädd och klar började kika efter mina nycklar hittade jag dem ingenstans. Det visade sej att Daniel fått med sej dem till jobbet och jag vill inte riktigt lämna lägenheten olåst.

Fast kanske är det bäst så ändå? Det är trots allt ganska varmt ute så en tur ikväll kanske passar bättre. Bara en grej: Behöver energi och tankeverksamhet NU…

 

4 tankar om “Sommarhjärna

  1. Då tränar man hemma. Voila, energi serverat :). Vill du ha gött flåspass som får musklerna att jobba? Googla 500 rep fat massacre (uselt namn, gött pass. Modifiera om du behöver, tex armhävningar på knä. Om 30 minuter har du endorfiner sprutande ur öronen)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s