Dagens långpass och tankar om träning inför midnattsloppet

Jo, jag sprang ju en längre runda idag, runt 1,2 mil (runkeeperkrångel) och har precis piggat på mej efter den fast det var vid 14 jag sprang. Blev så otroligt, himla trött efteråt! Det brukar jag inte bli. Kanske berodde det på hormoner, mensvärk och en allmän tröttkänsla i kroppen? Fick faktiskt lov att lägga mej och vila med Agnes (katten) på magen när jag kom hem. Fast själva springandet kändes bra, lugnt och fint i riktigt njuttempo (6,49).

Nu är planen att försöka få till två såna här pass i veckan. Vill ha rutin på milen till midnattsloppet plus att jag känner mej sugen på mer längd i mitt löpande. Sen har jag så klart mål till midnattsloppet: Skulle gärna vilja klara det under 1.05,  ja, allra helst på timmen men det tror jag kan bli svårt. En å andra sidan vill jag intensifiera mitt löpande nu. Upptäckte när jag gick igenom pass på runkeeper att jag inte riktigt springer så mycket som jag tror. Vill ju gärna tänka att jag springer 2 mil i veckan men det är verkligen långt ifrån alla veckor jag springer så mycket, rätt ofta blir det bara 1 och ibland ingen. Så från och med nu: Minst 2 mil/vecka.

10 tankar om “Dagens långpass och tankar om träning inför midnattsloppet

  1. Går så upp och ned det där tycker jag. Ibland vill jag bara sova efter löppassen, hur korta de än är. Orkar inte ens tänka på alla faktorer som kan spela in… Snacka om att det är mycket som påverkar formen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s