Kort, intensiv (och kall) midsommarhelg

Så var midsommar över för denna gång. Midsommar brukar vara en favorithögtid för mej men just i år blev det lite för snabbt, kort och kallt för att jag skulle få midsommarkänslan även om det var mysigt ändå (och inte tog jag en enda bild heller). Midsommarhelgen såg ut så här: På midsommarafton tog vi bilen till min bror i Falun, mötte upp mamma och åt jordgubbstårta. Sen åkte vi hem till mamma och grillade. Vanligen brukar vi gå på någon majstångsresning men i år var det ju så himla kallt så vi blev kvar hemma. Vi stannade hos mamma över dagen på lördag för att sedan åka hemåt med ett kort stopp vid Daniels farbrors stuga i Sifferbo – Midsommar done!

Igår var jag så himla trött! Det är något med mitt psyke och flängande alltså.. Det klarar liksom inte riktigt av det. Men framåt kvällen hängde jag i alla fall med Daniel på en 6.20 kilometers springtur där jag faktiskt hittade lite extra kraft att elda på i uppförsbackarna – Jag kan helt klart mer än jag tror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s