Snart där!

image

Här sitter jag, nyduschad och nöjd efter dagens löptur. Jag har ju slitit ett tag med att ta mej under 30 minuter på 5 kilometer. Nu har jag inte riktigt gjort det än men idag sprang jag 5.04 km på 6.33 och då passerade jag 5 kilometer på 30.16 (6.04-tempo). Känner mej väldigt nöjd med det och är säker på att jag äntligen tar mej under det där 30-strecket alldeles snart.

image

11 tankar om “Snart där!

  1. Grymt ju! Själv klarade jag 5 km på 32 min nyligen, så nöjd! 🙂 vill också komma under 30, men nu sitter jag här med världen förkylning 😦 Tur jag har din blogg då! 🙂

    Gilla

  2. Ping: Trött kropp och dålig farthållare | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s