Semesterfeeling och tävlingsinstinkt

picknickjagNågon slags kombo av mycket i huvudet, semesterkänsla och lite trötthet har gjort att jag inte känt mej som någon vidare bloggare den senaste tiden. Just nu är det liksom lite tomt i huvdet. Men jag vet av erfarenhet att sånt där kommer och går, ena dagen är en totalt oinspirerad och andra dagen fylld med inspo. Det känns också lite som jag har gått in i någon slags semesternedräkning. Nu har jag ju förvisso ingen semester själv men Daniels börjar på fredag. Ska bli så enormt skönt!

Fast om jag inte är en så taggad bloggare just nu är jag en desto mer taggad löpare! Det känns jättespännande att ha ett lopp att träna inför, liksom något att hänga upp löpningen på. Dessutom är det så himla kul att vi ska göra det tillsammans, jag och Daniel. Fast tro nu inte att det är gulligull ”vi-ska-springa-hand-i-hand-i-mål”. Jag har snarare märkt att jag blir ganska tävlingsinriktad mot Daniel. Vilket…hrm… kanske inte egentligen är så smart att bli mot en 1.85 centimeter lång man med rejäla benmuskler….

Jahopp, nä, nu ska jag ta mej ett lugnt långpass! Vad ska ni göra idag?

2 tankar om “Semesterfeeling och tävlingsinstinkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s