Ide och vildsvin

Oj, jag gick visst i ide i helgen!? Eller inte riktigt kanske men nära nog. Vi har ägnat oss mest åt att se serier, äta gott och umgås men idag tror jag meningen är att vi ska utforska nya springstigar i skogen. Jag tyckte i alla fall att det lät som en bra ide här om dagen men sen började jag fundera på vildsvin och sånt.. Vet ni hur stora de är?? JÄTTESTORA! Förra sommaren åkte vi och kikade på vildsvin och de är verkligen mäktiga djur. Som små minibussar typ (nåja) och då var det ändå bara suggor och smågrisar. Vad gör en om en stöter på en sån där..vahettere…galt? Tror ni det funkar att ta med äpplen som avledningsmanöver? Nejdå, jag ska inte packa med mej massa äpplen. Eller….?

image

Äpple någon?

2 tankar om “Ide och vildsvin

 1. Vi har mycket vildsvin i våra skogar och jag har ändå aldrig sett någon (bara spår av).
  De sticker i 99 % av fallen innan du märker av dem. Men liiite läskigt är det, jag håller med.

  Björnar klättrar ju i träd, men det gör inte svin, så träna på att klättra? 😉

  Gilla

  • Det känns ju iaf lite betryggande 🙂 De vildsvinen jag träffat var så himla sociala p.g.a blivit matade av människor. Skräcken är alltså att bli sittande i ett träd och ba: Jag har ingen mat.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s