Mina sommardagar

Jag lever mina sommardagar genom ett saaaakta ”frukost ute-någon utflykt-bad-god mat-en skvätt vin o.s.v”. Det är jättehärligt men nu börjar det verkligen bli dags att tagga midnattslopp. Jag har dock inte sprungit sen i lördags p.g.a värmen (är så sjukt känslig och blir svimfärdig, säker p.g.a mitt superlåga blodtryck). Men fr.o.m måndag tänker jag ”peppa upp” med mycket löpning och bra mat. Tänker väcka bloggen som levt i härligt sommarslummer då också. Ses på måndag!

image

4 tankar om “Mina sommardagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s