Back to basics

blommor

 

Idag började Daniel jobba igen och därmed känns det också lite som min semester är slut. Det känns faktiskt en aning tungt och deppigt. Det har varit underbara dagar med kravlöshet, bad, utflykter, god mat och vin och en massa tid att bara vara tillsammans. Nu blir det lite mer vardag istället och det kan ju i och för sej också vara skönt – jag är ju verkligen en människa som behöver mina rutiner. Fast i och för sej får rutinerna vänta lite eftersom jag drar till Dalarna imorgon och umgås lite med min familj. Sommaren är ju trots allt långt ifrån slut!

omelett

 

Men i alla fall, jag smygstartade vardagslivet lite idag, för som sagt, det har blivit mycket god mat under ledigheten. Jag har släppt på mina vanliga matrutiner och ätit bröd och marmelad till frukost, kilovis med pastasallad, glass och sånt. Det är jag ju naturligtvis helt ok med. Ingen matnojja eller ångest alls, bara härligt. Men nu känner jag mej liksom mätt på det och vill ta hand om kroppen på bästa sätt igen med mindre kolhydrater och mer bra mat. Därför startade jag denna dag med ostpanerad omelett efter Jills Mat:s recept. Tycker det är en utmärkt frukost om en …eh.. sover lite länge, så där så lunchen inte riktigt får utrymme. Väldigt mättande och bra, tror att jag gott och väl står mej till middagen.

3 tankar om “Back to basics

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s