I årets sämsta form

Eh. Jo. Tanken var ju att vara i toppform till midnattsloppet, ha sprungit massa mil och kanske väga något kilo mindre. Som ni kanske förstått är läget inte riktigt så. Alls. Jag är nog istället i årets absolut sämsta form med typ 3-4 extrakilon på kroppen vilket faktiskt känns och märks när jag springer. Sommaren har helt enkelt satt sina spår med glass, fika, vin och goda middagar.

Samtidigt har den här sommaren varit (och är) så himla underbar, jag skulle inte vilja ha den på något annat sätt. Så jag tänker att det är val en gör och  ibland blir det inte riktigt som en tänkt sej från början.Det kommer alltså förmodligen inte att bli någon PB-tid på midnattsloppet, lite grämer sej tävlingsmänniskan i mej över det men ärligt talat, inte jättemycket. För som sagt, jag skulle inte vilja byta ut den här sommaren.

Hur har er sommar sett ut kost och träningsmässigt – som vanligt eller har ni svävat ut lite som jag?

11 tankar om “I årets sämsta form

 1. Ja…. Nya tag är vad som gäller här, kan man säga… Men 30 grader + gör inte mig så träningssugen…. Men lite frisk höstluft så… Ska det bli annat… Kör Träna 30 nu…

  Gilla

  • Jag har också rätt stora problem med värmen- min kropp gillar den inte alls, inte när det kommer till träning i alla fall. Då är det antingen tidiga mornar eller sena kvällar som gäller men då har det liksom inte heller riktigt blivit av..

   Gilla

  • Ja, det är märkligt. Jag vill inte heller äta skräp, fast jag VILL men jag vill inte..ehm… Typ något sånt 🙂 Har mycket lättare att hålla mej till bra kost när det är vardag.

   Gilla

 2. De senaste veckorna har jag inte tränat så mycket och inte så hårt, men jag tänker att det kan vara bra att vila lite också 🙂 och det har blivit mer skräpmat och alkohol än vänligt, men hey, det är sommar, det har varit skitvarmt! Försök att inte vara så hård mot dig själv, det kommer tid och ork för mer träning snart! Kram

  Gilla

   • Men nej, så uppfattade inte jag det 🙂 Fast jag är inte så hård mot mej själv, lite besviken kanske men samtidigt väldigt nöjd med sommaren:)

    Gilla

 3. Åh! Önskar jag vore i bättre form än jag är! Men det blir väl så här på sommar och semester… Och värmen har ju inte direkt hjälpt! Men det är bara att ladda om I guess. Lycka till på Midnattsloppet på lördag!!!

  Gilla

  • Nä, jag har haft jättesvårt med värmen och skippat att springa då. Sen tror jag att det är lätt att en tänker att en ska komma i sitt livs form under sommaren fast det i själva verket är så mycket annat en vill göra (och äta..haha)

   Gilla

 4. Efter Tjejmarathon fick jag en sådan motivationsdipp som varade hela juni och juli. Visste liksom inte längre varför jag sprang eller tränade eller någonting. Hade inget MÅL och det kändes så konstigt. Nu är det bättre, men har fortfarande inget ”stort” inbokat lopp – fokuserar istället på att träna för att det är kul, för att bli snabbare och starkare och förbereda mig inför nästa års äventyr. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s