Sommaren, jag är inte klar med dej

Idag var det svalt ute, någon slags höst i luften och jag drabbades plötsligt av ett stycke höstdepp (kan i och för sej ha med den där pms:en att göra också). Jag ÄLSKAR sommaren, älskar kravlösheten, värmen och längtar inte det minsta lilla efter ”att kura ihop mej under en filt med en kopp te” – När gör en ens det? Jag blir också gravt irriterad på människor som pratar om Augusti som höstmånad. Än är det fortfarande sommar. Så det så!

Ja, men i alla fall, idag känns det lite tungt och oinspirerat.. Egentligen hade jag planerat vila idag eftersom Daniel och jag tänkte dra milen inför midnattsloppet imorgon. Men jag vet inte jag.. en liten femkilometrare för att plocka upp humöret kanske?

Är ni höst-ivrare eller sommar-sörjare?

2 tankar om “Sommaren, jag är inte klar med dej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s