Efter lite spring känns det oftast bättre!

Nej, jag har inte återgått till mitt bloggsommarlov, det är mer det att jag varit fast i mensvärkens och supertröttmans grepp idag – därav noll bloggande. Men efter att ha varit fruktansvärt initiativlös hela dagen så tog jag mej i kragen framåt kvällen och gav mej ut på en lugn runda. Knappa 7 kilometer blev det, egentligen hade jag tänkt mej en mil idag men bestämde mej för att 7 kilometer räckte gott för min trötta kropp. Och åh vad mycket bättre det kändes efteråt med lite endorfiner i kroppen istället för hormondepp. Dessutom var mensvärken puts väck när jag kom hem. Är så glad att jag har detta i mitt liv! Det ger så oerhört mycket mer än en tränad kropp –  det ger glädje, energi och är världens bästa pick me up när en mår dåligt.

2 tankar om “Efter lite spring känns det oftast bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s