Dan före dan – Midnattsloppet

Japp, imorgon smäller det, då är det Midnattsloppet och också min lopp-premiär! Trots att jag sprungit i över ett år nu så har det inte blivit några lopp för mej än. Jag vet inte varför egentligen? Innan den här sommaren var jag övertygad om att jag skulle springa många lopp men sen blev det inte så av olika anledningar (planering, bortvaro o.s.v). Eller så tänker jag att jag liksom inte blivit loppbiten än (hehe..loppbiten??). Jag hoppas faktiskt nästan bli det, biten av att springa lopp alltså för det verkar ju kul när jag betraktat det på avstånd.

Så hur känns det då? Väldigt lugnt faktiskt, inte speciellt nervös alls. Jag tror det har att göra med att jag har en väldigt blygsam inställning till det här loppet just för att jag inte alls tränat i den utsträckning som jag tänkt under sommaren. Som jag skrev innan: Jag var nog i bättre form innan sommaren än jag är nu. Men orolig för att inte ta mej runt är jag inte (om inget oförutsett händer *peppar, peppar*). Dock räknar jag inte med att det blir någon fantastisk tid, jag ser det mer som en kul upplevelse. Men vem vet vad att springa tillsammans med massor med andra människor och underhållningen längst vägen gör för formen? Kanske underverk?

Har ni några sista-minutentips till en lopprookie? Är det någon av er som också ska springa Midnattsloppet i Stockholm imorgon?

6 tankar om “Dan före dan – Midnattsloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s