Kokosolja + lår + shorts = sant

bodybutter2

Nu ska jag vara lite tipsig tänkte jag! För så här: Mina lår innehar absolut inte något mellanrum. En skulle kunna säja att de står varandra mycket nära. Detta är ju något som kan medföra problem när en springer i shorts förstod jag då jag stod i begrepp att skaffa ett par (shorts alltså, låren har jag redan). Men ingen fara! En behöver absolut inte sträva efter ett lårmellanrum för att kunna springa i shorts. Tricket är istället att smörja in insidan av låren rätt rikligt. Jag fick tipset om vaselin när jag köpte mina shorts men jag tyckte i ärlighetens namn att det lät lite klibbigt (ska dock inte uttala mej mer om det eftersom jag inte testat).

Men tipset då? Jo, jag smorde helt enkelt in insidan av låren med kokosolja, eller närmare bestämt, mitt bodybutter (men bara olja går nog finfint det med). Hitills har jag inte varit i närheten av minsta lilla skavsår trots att jag sprungit massor i shortsen (Eller jo, en gång glömde jag att smörja och då började det minsann brännas).

Sen tycker jag dessutom att oljan är jättebra att smörja fötter som börjar få skav. Det lindrar och mjukar upp otroligt bra. *tips, tips*

9 tankar om “Kokosolja + lår + shorts = sant

  1. Bra tips! Det brukar ju rekommenderas att man smörjer in fötter och annat med vaselin inför längre lopp, men jag som använder naturlig hudvård vill ju inte smörja in mig med mineralolja så jag har funderat på vad man skulle kunna använda i stället. Ska testa kokosolja.

    Gilla

  2. Haha, som jag fnittrade igenkännande när jag läste detta inlägget. Dock har jag hittills löst problemet med att ha byxor ner till knäna men i sanningens namn var det ju rätt varmt i somras när termometerna dallrade runt 30 grader.
    Nu vet jag hur jag skall göra nästa sommar 🙂 Tack för tips!

    Gilla

  3. Ping: Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s